top of page
kvartalsfoto.jpg

MÅNEDSBILLEDER

Få en serie af professionelle billeder af din baby, hver måned det første år!
Babyer forandrer og udvikler sig virkelig meget det første år, og en fin måde at forevige dette er ved at få lavet tidsløse og ensartede billeder hver måned, som viser babys udvikling fra gang til gang. 

PRIS: 330 kr. pr. måned

Prisen er inklusiv fotografering (20. min) samt 8 digitale billeder i fuld opløsning til frit brug og print. Fotograferingen foregår i studiet i Bredballe. Man binder sig til 12 fotograferinger på ét år. 

 

 

KVARTALSBILLEDER

Hvis fotografering hver måned lyder for meget for jer, kan kvartalsfotografering være en god ide. Her laves en serie billeder af din baby 4 gange i løbet af barnets første år. Det kan være ved 1, 4, 8 og 12 mdr. eller ved 3, 6, 9 og 12 mdr. Får I lavet nyfødtbilleder giver det mening at starte ved 3 mdr, og ellers ved 1 mdr. 
 

PRIS: 950 kr. pr. gang

Prisen er inklusiv fotografering (40. min) samt 12 digitale billeder i fuld opløsning til frit brug og print. Fotograferingen foregår i studiet i Bredballe. Man binder sig til 4 fotograferinger på ét år. 

GODE RÅD & FORBEREDELSE


- Medbring yndlingsbamsen eller andre personlige ting, som ikke stjæler hele billedet.

- Tøjet skal helst være lyst og neutralt, dvs. undgå vilde mønstre, print og tekster.

- Bukser kan både være lyse eller mørke, men neutrale.
- Husk lokkemad/pausesnack samt drikkedunk. Der er microovn, pusleplads m.m. i studiet.

- Jeg forsøger at tilpasse fotograferingstidspunktet til barnets lur, da et friskt og mæt barn giver langt bedre resultater.
 

bottom of page