top of page

FOTOGRAFERING AF NYFØDTE

 

Alle de små detaljer ved en helt nyfødt baby er fantastiske, men ændrer sig lynhurtigt. Derfor vælger mange at forevige øjeblikket med en professionel fotografering. Det tager typisk 2-3 timer at lave en newbornfotografering, da der er rigtig mange pauser for den lille. Det foregår i jeres eget hjem, hvilket giver ro og tryghed for den lille, såvel som forældrene. I kan være jer selv og slappe af, mens jeg bruger mine 11 års erfaring med nyfødtfotografering til at lave smukke minder til jer.

Fotografering af en nyfødt bør foregå når barnet er max 3 uger gammelt, for at kunne opnå de lækre billeder hvor barnet er helt "krøllet sammen" og sover sødt. I den alder slapper barnet mere af, og er lettere at håndtere uden det vågner.
Jeg medbringer diverse baggrunde til billederne - en slags tæpper og bløde underlag, i de farver I synes bedst om og som passer til jeres hjem. Derudover bruger jeg møblerne og elementerne i jeres bolig, som det nu lige passer efter behov og ønsker. Det giver fine og personlige billeder. 

Ønsker I selv eller ældre søskende at være med på billederne, vil jeg gerne vide det på forhånd. Der kan komme helt fantastiske billeder ud af en søskendefotografering med en nyfødt, men det kræver lidt timing i forhold til den lille, så det er godt at planlægge på forhånd.

Kontakt mig hurtigst muligt, hvis I er interesserede i denne type fotografering - også selvom graviditeten kun lige er startet. Så kan jeg sikre mig nogle ledige tider i min kalender omkring terminsdatoen. Den endelige dag for fotografering aftales først når baby er født. 

HAR du født? Du er velkommen til at kontakte mig - måske er der et hul i kalenderen til jer :) 

bottom of page