top of page

FOTOGRAFERING AF NYFØDTE

 

(scroll ned til galleri i bunden af siden)
Alle de små detaljer ved en helt nyfødt baby er fantastiske, men ændrer sig lynhurtigt. Derfor vælger mange at forevige tiden med en professionel fotografering. Det tager typisk 2-3 timer at lave en newbornfotografering, da der er rigtig mange pauser for den lille. Det foregår i mit hyggelige studio ved Vejle, med masser af ro og tryghed for den lille, såvel som forældrene. I kan være jer selv og slappe af med en kop kaffe, mens jeg bruger mine 11 års erfaring med nyfødtfotografering til at lave smukke minder til jer.

Fotografering af en nyfødt bør foregå når barnet er max 3 uger gammelt, for at kunne opnå de lækre billeder hvor barnet er helt "krøllet sammen" og sover sødt. I den alder slapper barnet mere af, og er lettere at håndtere uden det vågner.
Jeg har diverse baggrunde til billederne - en slags tæpper og bløde underlag, i de farver I synes bedst om, og som passer til jeres hjem. Inden fotograferingen snakker vi sammen om, om I har nogle specifikke ønsker som jeg skal forberede til, og ellers har jeg masser af erfaring og ideer.

Ønsker I selv eller ældre søskende at være med på billederne, vil jeg gerne vide det på forhånd. Der kan komme helt fantastiske billeder ud af en søskendefotografering med en nyfødt, men det kræver lidt timing i forhold til den lille, så det er godt at planlægge på forhånd. Der er en stor legeplads i nærheden af mit studio, så ventetiden behøves ikke bruges i studiet.

Hvis I af en særlig årsag ønsker at fotograferingen foregår i jeres eget hjem, er dette også en mulighed. Jeg har mulighed for at medbringe alt hvad der skal bruges. Lad mig høre jeres ønsker og tanker, så kan jeg vurdere hvad der vil fungere bedst. 

Kontakt mig hurtigst muligt, hvis I er interesserede i denne type fotografering - også selvom graviditeten kun lige er startet. Så kan jeg sikre mig nogle ledige tider i min kalender omkring terminsdatoen. Den endelige dag for fotografering aftales først når baby er født. 

HAR du født? Du er velkommen til at kontakte mig - måske er der et hul i kalenderen til jer :) 

bottom of page