GRAVIDFOTO

 

Man siger, at der er to tidspunkter i en kvindes liv hvor hun er smukkest:                   Hendes bryllupsdag og når hun er gravid! 

Derfor vælger rigtig mange at få foreviget den søde ventetid med en serie smukke billeder. Det er dog ikke altid under graviditeten at man som gravid føler sig smukkest. Kroppen er fyldt med vand, og måske har du fået nogle strækmærker. Men med den rette brug af lys og skygger, kan alle komme til at se smukke ud! Strækmærkerne kan fjernes ved efterredigeringen - hvis man ønsker dette. 

Jeg har efterhånden fotograferet rigtig mange gravide kvinder, og har derfor en masse ideer til opstillinger. Men hvis du selv har set et billede af noget du vil have lavet, måske på nettet eller i et blad, så gem det og lad mig prøve at lave det også! 

Jeg kan både fotografere dig i dit tøj, undertøj, kjole, nøgen eller uden noget andet end et stykke stof omkring kroppen. Jeg har gjort det masser af gange før, er selv kvinde, og ved at det kan være meget grænseoverskridende at stå uden tøj foran et kamera.
Men resultatet er fantastisk, og jeg gør alt for at få dig til at føle dig godt tilpas.

 

Ønsker du fotografering uden undertøj, foreslår jeg at du går uden BH inden fotograferingen, for at undgå mærker på huden (det samme gælder strømper).

Hvis du i forvejen har et barn, så kan der laves nogle rigtig søde billeder af storebror/søster og maven. Det kræver lidt tålmodighed og masser af leg. Det kan være en god ide at have en hjælper med. Det kan være faderen til den lille, og han må selvfølgelig også gerne deltage på billederne. 

 

Jeg har et par kjoler med langt slæb og slids hvor maven stikker ud - de er super flotte i blæsevejr på stranden.
 

GODE RÅD & FORBEREDELSE


- Højhælede sko - giver en flot holdning 

- Sort undertøj (ikke g-streng)

- Tøj til far: jeans og bar mave/grå undertrøje
- Tøj til ældre søskende: drenge: det samme som til far. Piger: skørt og lys undetrøje.
- Jeans (behøver ikke kunne lukkes) 
- Basic sort tanktop 
- Sommerkjole 
- Badetøj 
- Skjorte, fx. babys fars 
- Babysko 
- Andet der skal med på billedet (blomst, vielsesringe osv.)

© 2020 Stephanie Sommer  |  Cookie & Privatlivspolitik  

s.sommer@live.dk  |  Aarhus -og resten af DK