top of page

BRYLLUPSFOTOGRAFERING

Et must til ethvert bryllup er, efter min mening selvfølgelig, at der er en fotograf som laver smukke billeder og minder. Det er en af de største dage I jeres liv, og det skal selvfølgelig foreviges - professionelt. 

Jeg leverer altid mine billeder digitalt så I selv kan printe løs, men jeg vil selvfølgelig gerne hjælpe med produktion af forstørrelser, design af takkekort osv, hvis I ikke selv vil stå for det hele.

Det er helt op til jer hvor stor en del af dagen jeg skal deltage i. Nogle vælger at bruge mig fra make-up lægning til brudevals, andre vil blot have stemningsbilleder af gæsterne i kirken samt de traditionelle bryllupsbilleder på location. Nogle tilvælger at have mig med den første time af festen også. Kontakt mig for et prisoverslag.

Jeg kan lave både de klassisk opstillede bryllupsbilleder, men også noget mere kreativt. Det kan være I har set en bestemt stilart I gerne vil have at jeres bryllupsbilleder også skal laves i, og det kan helt sikkert arrangeres. Vi snakker om jeres ønsker og ideer inden dagen. 

Jeg mødes gerne med jer en måneds tid inden brylluppet og snakker dagen i gennem, i forhold til tidsplan og jeres ønsker, så der ingen misforståelser er på dagen. 


 

 

GODE RÅD & FORBEREDELSE

 

Vi tager en snak om det hele inden vielsen, hvor jeg vil give en masse gode råd i forhold til billederne. Fx. at I skal medbringe praktiske sko, da vi bor i et vådt land. Der er en masse tips der kan gøre oplevelsen endnu bedre, som jeg selvfølgelig deler med jer. 

bottom of page