BRYLLUPSFOTOGRAFERING

Et must til ethvert bryllup er, efter min mening selvfølgelig, at der er en fotograf som laver smukke billeder og minder. Det er en af de største dage I jeres liv, og det skal selvfølgelig foreviges - professionelt. 

Jeg leverer altid mine billeder digitalt så I selv kan printe løs, men som det ses i Priser & Produkter, vil jeg gerne hjælpe med produktion af forstørrelser, design af takkekort osv, hvis I ikke selv vil stå for alle print.

Det er helt op til jer hvor stor en del af dagen jeg skal deltage i. Nogle vælger at bruge mig fra make-up lægning til brudevals, andre vil blot have stemningsbilleder af gæsterne i kirken samt de traditionelle bryllupsbilleder på location. Kontakt mig for et prisoverslag.

Jeg kan lave både de klassisk opstillede bryllupsbilleder, men også noget mere kreativt. Det kan være I har set en bestemt stilart I gerne vil have at jeres bryllupsbilleder også skal laves i, og det kan helt sikkert arrangeres. 

Jeg mødes gerne med jer en måneds tid inden brylluppet og snakker dagen i gennem, i forhold til tidsplan og jeres ønsker, så der ingen misforståelser er på dagen. 


 

 

GODE RÅD & FORBEREDELSE

 

Vi tager en snak om det hele inden vielsen, hvor jeg vil give en masse gode råd i forhold til billederne. Fx. at I skal medbringe praktiske sko, da vi bor i et vådt land. Der er en masse tips der kan gøre oplevelsen endnu bedre, som jeg selvfølgelig deler med jer.