BABY & BØRNEFOTOGRAFERING

Tiden går, og pludselig er din lille guldklump ikke helt så lille længere. En fotosession af dine børn er noget helt specielt, og noget som alle familier bør få lavet. Børnene udvikler sig hurtigt, og man glemmer let detaljerne som årene går.

En fotografering af især små børn er meget tålmodighedkrævende, og jeg elsker det.   Alt efter barnets alder, er der stor forskel på reaktionen på en fotograf, og jeg sætter derfor tid af til at lade barnet blive tryg ved min inden vi starter. 

Børneportrætter kan laves på mange måder. Klassisk opstilling som på et skolefoto, eller det helt omvendte med masser af leg og liv. Kun fantasien sætter grænser!

Det unikke ved at bruge mig som fotograf, er at jeg kommer ud til jeres hjem (eller vi mødes i naturen på jeres yndlingssted). På den måde bliver billederne personlige og børnene føler sig langt mere trygge end i et stort og underligt fotostudie.

 

 

GODE RÅD & FORBEREDELSE


- Tøjet skal helst være lyst og neutralt, dvs. undgå vilde mønstre, print og tekster.

- Bukser kan både være lyse eller mørke, men neutrale.
- Søde hatte, hårbånd, tyld skørter, bamser, legetøj eller andet der kan pifte billedet op. 
- Lokkemad/pausesnack til små børn, fx. rosiner eller slik

- Jeg forsøger at tilpasse fotograferingstidspunktet til barnets lur, da et friskt og mæt barn giver langt bedre resultater.
 

© 2020 Stephanie Sommer  |  Cookie & Privatlivspolitik  

s.sommer@live.dk  |  Aarhus -og resten af DK