top of page

BOUDOIRFOTOGRAFERING

Noget som enhver kvinde bør unde sig selv, er en boudoirfotografering, hvad enten det skal bruges som morgengave til den kommende mand, kærestegave eller bare til dig selv! 

Boudoirfotografering må ikke forveksles med nøgenbilleder og pornografi. Det er noget elegant og fint, og viser de smukkeste sider af kvinden frem. Og det er altid DIG der sætter grænsen. Jeg er ikke genert, jeg har prøvet at fotografere det meste. Så det er 100% op til dig hvilken form for billeder vi laver, og det er meget vigtigt for mig at du under hele sessionen føler dig tryg og godt tilpas. Det skal jeg nok sørge for.

Jeg har masser af ideer til smukke billeder, og har lært at fange lyset så dobbelthagen på magisk vis forsvinder. Alle kan komme til at ligne en supermodel med efterbehandling af billeder, men nogle gange skal man huske at man er smuk som man er! Vi snakker om dine ønsker for redigering. Har du selv ønsker eller ideer til billederne er du velkommen til at vise mig det - det kan sikkert godt lade sig gøre.

 

Boudoirfotograferingen kan laves i naturen eller hjemme ved dig. Undertøjsbilleder i jeres eget soveværelse er populært, og en af mændenes favoritter! Det kræver ikke meget plads eller et 'Bo-Bredre' soveværelse, da omgivelserne ud over sengen og vinduet ikke rigtig bruges.
 

GODE RÅD & FORBEREDELSE

 

- Pænt undertøj, både sort og hvidt, gerne med blonder. 
- Korset eller andet anderledes lingeri, noget du føler dig tilpas i. 
- Hofteholdere og selvsiddende strømer.
- Stiletter. 

- Ting; kærestens skjorte, arbejdsuniform, noget personligt, fx hans golfkøller.
- Neutral makeup. Håret må gerne hænge, men sæt det så du føler dig smukkest.
- Print/screenshots fra nettet med ideer du godt kunne tænke dig at efterligne eller bruge som inspiration.

bottom of page