LEVERING AF BILLEDER - DIGITALT

 

Når du bliver fotograferet hos mig, får du efterfølgende de redigerede billeder digitalt i fuld opløsning, så du selv kan fremkaldes løs til gaver, stuevæggen osv. Jeg laver ikke trykte eller fremkaldte billeder. Til gengæld vil jeg gerne hjælpe med at finde et sted I kan fremkalde hvor jeg ved det bliver gjort ordentligt, og med at forberede filerne til specielle formater hvis det skal til.

 

Når I er blevet fotograferet, bruger jeg nogle dage på at redigere billederne. Hvis I har specielle ønsker til redigeringen f.eks. fjernelse af strækmærker eller leg med farverne, skal I bare sige til. Stort set alt kan lade sig gøre (jeg er grafisk uddannet). Herefter får I leveret det aftalte antal billeder digitalt gennem link til download. Billederne ligger i fuld opløsning og selvfølgelig uden vandmærke, så de er lige til at få fremkaldt i både små og store størrelser. Billederne vil blive leveret i både farve og sort/hvid.
 

 

 

PRISER

Herunder er en liste med priser på de mest populære typer af fotografering. Har I andre ønsker eller ideer så skriv endelig og vi finder en pris. Alle priser er inklusiv moms men uden kørsel. Kørsel udgør 3,5 kr. pr. km. fra Aarhus.

Newborn (inkl. 20 digitale billeder).............. 2900,-

- søskendetillæg: 400,-

Baby/barn (inkl. 20 digitale billeder) .......... 2400,-

- søskendetillæg: 400,-

Gravid (inkl. 20 digitale billeder) .................. 2400,-

- søskendetillæg: 400,-

Boudoir (inkl. 20 digitale billeder) ............... 2400,-

Har du specielle ønsker, så kontakt mig og få et uforpligtende tilbud!

 

 

BRYLLUP


Hvis det handler om bryllupsfotografering, giver jeg et samlet tilbud. Her afhænger prisen af hvor stor en del af dagen jeg skal dække med billeder. Kun kirke + klassiske bryllupsbilleder på location, eller skal jeg også med til festen, eller måske kun receptionen? Skal der laves parbilleder af alle gæsterne? 
Skriv en mail, så giver jeg gerne et uforpligtende tilbud!

 

GAVEKORT

 

Gavekort kan udstedes digitalt eller fysisk.

- Ved digitale gavekort skrives modtagers navn på gavekortet, og det kan således kun indløses af modtager. Betaling finder sted ved afsendelse af digitalt gavekort, som sendes via mail. 

- Ved fysiske gavekort vil gavekortet skulle afhentes eller sendes med posten. Gavekortet kan være personligt eller upersonligt, og skal være påført underskrift fra fotografen samt gavekort nr. for at være gyldigt.

- Gavekort kan ikke ombyttes til kontanter. Gavekort er gyldige i 3 år fra udstedelse. 

ANDRE PRODUKTER

 

Da jeg har en grafisk uddanelse og en del erfaring i redigering og design, tager jeg gerne i mod opgaver i den genre. Det kan f.eks. være design af en collage eller restaurering af et gammelt foto. Det kan også være design af takkekort eller indbydelser.
Skriv mig en besked, så kan jeg give et tilbud!