top of page
banner baby.jpg

DIGITALE BILLEDER - PRINT SELV

 

Når du bliver fotograferet hos mig, får du efterfølgende de redigerede billeder digitalt, i fuld opløsning, så du selv kan fremkalde løs til gaver og til jer selv. Jeg vil gerne hjælpe med at finde et sted I kan fremkalde billederne, hvor jeg ved det bliver gjort ordentligt, og selvfølgelig med at forberede filerne til specielle formater, hvis det skal til.

 

Når I er blevet fotograferet, bruger jeg nogle dage på at redigere billederne. Hvis I har specielle ønsker til redigeringen, f.eks. fjernelse af strækmærker på gravidbilleder eller andet, skal I bare sige til. Stort set alt kan lade sig gøre (jeg er grafisk uddannet). Herefter får I leveret det aftalte antal billeder digitalt gennem link til download. Billederne ligger i fuld opløsning og selvfølgelig uden vandmærke, så de er lige til at få fremkaldt i både små og store størrelser. Billederne vil blive leveret i både farve og sort/hvid.
 

 

 

PRISER

Herunder er en liste med priser på de mest populære typer af fotografering. Har I andre ønsker eller ideer så skriv endelig og vi finder en pris. Alle priser er inklusiv moms og gældende for fotografering i mit studio ved Vejle. Ønsker i billeder lavet et andet sted, tillægges kørselsudgift på 3,5 kr. pr. km. fra Vejle.

Newborn (inkl. 20 digitale billeder).............. 2900,-

- søskendetillæg: 400,-

Baby/barn (inkl. 20 digitale billeder) .......... 2400,-

- søskendetillæg: 400,-

Gravid (inkl. 20 digitale billeder) .................. 2400,-

- søskendetillæg: 400,-

Boudoir (inkl. 20 digitale billeder) ............... 2400,-

Har du specielle ønsker, så kontakt mig og få et uforpligtende tilbud.

 

 

BRYLLUP


Hvis det handler om bryllupsfotografering, giver jeg et samlet tilbud. Her afhænger prisen af hvor stor en del af dagen jeg skal dække med billeder. Kun kirke + klassiske bryllupsbilleder på location, eller skal jeg også med til festen, eller måske kun receptionen? Skal der laves parbilleder af alle gæsterne? Skriv en mail, så giver jeg gerne et uforpligtende tilbud!

PRODUKTER

 

Som nævnt får man altid sine billeder digitalt hos mig, til frit brug, så man kan fremkalde løs - og gør det endelig så billederne ikke blot ligger på en computer og aldrig bliver set og nydt! Der er uendeligt mange muligheder for hvad der kan lade sig gøre at printe på og lave med billederne, og mange fine steder på nettet at bestille de forskellige ting. Men se dig for i forhold til kvaliteter, jeg anbefaler altid at gå ned i en lokal fotohandler - de har styr på det. Spørg mig endelig til råds om kvaliteter og kreative muligheder.

 

bottom of page