top of page

OM FOTOGRAFEN

 

Hej! Jeg hedder Stephanie, og jeg har vedens bedste job! Det er et kæmpe privilegium at få lov at forevige de mest værdifulde øjeblikke af andre menneskers liv og jeg nyder hvet øjeblik med mit kamera.

 

Der er ikke noget så indtagende som en sovende nyfødt, skraldgrinende baby eller så smukt som en gravid kvinde. Og med det rette lys, god tålmodighed og efterhånden 8 års erfaring kan der laves helt fantastiske billeder, som for altid vil lade dig huske livets særlige øjeblikke.

Jeg har fotograferet de sidste 8 år og har fundet ud af, at min lidenskab ligger hos bryllups- og nyfødtfotografering. Det er her, hvor jeg som fotograf kan få lov vise min kunstneriske side frem og skabe minder af øjeblikke der hurtigt forsvinder. 

Men med det sagt, ja så holder jeg altså også utrolig meget af børnefotografering. De små størrelser er så uskyldige, og alligevel altid fulde af spilopper. Man ved aldrig hvad sådan en fotografering vil bringe med sig af vidunderlige og skæve øjeblikke. 

 

Jeg får ofte at vide, at det er trygt og afslappende at lade mig forevige de særlige øjeblikke eller hverdagens gang. Nybagte forældre overlader gerne deres lille guldklump til mig, og det kan de roligt gøre. Safety first - altid!

I den modsatte genre skal det også være trygt - her taler jeg om nøgenhed.
Mange kvinder ønsker at få lavet smukke undertøjsbilleder (boudoir), men tør ikke. Hop ud i det! For mig er din krop blot en rekvisit, og jeg er helt afslappet omkring nøgenhed. Jeg er selv kvinde, så jeg kan nemt sætte mig i dit sind.


OM BILLEDERNE

Som det kan ses under priser, leverer jeg altid billederne digitalt, i fuld opløsning. Så kan I selv fremkalde løs fra den serie af billeder I får. For mig er det ikke så vigtigt hvilke rekvisitter og baggrunde der buges til et billede, det vigtigste er stemningen. Når man ser på billedet, skal man kunne fornemme øjeblikket - om det er et kæmpe grin fra et barn eller et øjeblik i 37. uge af din graviditet. Det skal være ægte - ingen reklamebilleder her.

Med det sagt, så redigerer jeg selvfølgelig billederne. Babys savl og homonknopper fjernes, ligeledes kan strækmærker også redigeres væk - hvis du ønsker det. 

Min billedestil er, som det kan ses i gallerierne, meget nordisk og neutral. Dvs. jeg undgår vilde farver og forstyrrende elementer. For mig er modellen og mindet i fokus. Har I selv rekvisitter eller ønsker til et billede, kan alt selvfølgelig lade sig gøre!

OM FOTOGRAFERINGEN

 

Alle fotograferinger foregår hos jer eller på location. 
Jeg kommer hjem til jer med mit udstyr, ser boligen an, og så går vi i gang. Der er mange fordele herved, fx. føler børn sig mere trygge derhjemme, I skal ikke ud af døren med en nyfødt baby, og boudoir billederne bliver meget personlige når de er lavet I jeres soveværelse. 

Alternativt laver vi billederne på location. Strand, skov, øde bygning eller jeres have? Der er mange muligheder i smukke Danmark.

Ønskes helt specifikke billeder, lavet i studie, kan dette godt arrangeres. Jeg kan leje adgang til et lækkert studie hvor vi kan lave lige det I ønsker. Her skal vi dog tale om prisen.
Lige meget hvor vi laver billederne, bliver det helt sikkert sjovt og fantastisk for alle !

bottom of page