MØDREGRUPPE FOTO

I samles ofte i mødregruppen og snakker og hygger, hvorfor ikke lave en sjov dag ud af det? Jeg kommer hjem til en af jer hvor I er samlet til mødregruppe, og så bliver børnene fotograferet på skift. Der er god tid, og en spisepause er helt ok!

Tilbydes til børn fra 0-10 mdr. 

 

Om det kun skal være barnet der skal fotograferes, eller der også skal laves mor/barn foto er op til jer. I får hver 10 billeder med i prisen, og der er således plads til lidt af hvert.

 

Jeg tillader som udgangspunkt kun 1 tøjskifte hos barnet, da det ofte forvirrer babyen og skaber gråd, og det er ikke ligefrem optimalt på billederne. Der kan også laves 'bar-mave' billeder hvis man vil det! Jeg sætter omkring 20 minutter af til hvert barn.

Mødregruppefotografering er super hyggeligt, og giver jer mulighed for en god pris på lækre billeder, når I alligevel samles. 

 

GODE RÅD & FORBEREDELSE


- Alle børn skal gerne have sovet ud og være mætte når vi starter (jeg ved det er svært at planlægge - jeg er meget tålmodig og vi tager det som det kommer) :)

- Barnets yndlingslegetøj, noget det genkender

-Mors tøj skal gerne være ensfarvet, uden mønstre eller print. Neutral makeup og hverdags frisure fungerer bedst

- Babys tøj skal gerne være ensfarvet eller meget let mønstret (læs: hummelstriber er no-go efter min smag, det forstyrrer billedet)

- Et tæppe eller pels vi kan bruger som underlag/baggrund (jeg har også med)

- Personligt tilbehør, fx en hat eller mormors strikkede tæppe

© 2020 Stephanie Sommer  |  Cookie & Privatlivspolitik  

s.sommer@live.dk  |  Aarhus -og resten af DK