FAMILIEFOTOGRAFERING

Til dagligt bliver der sikkert taget masser af billeder i jeres lille hjem. Men hvor ofte er alle familiemedlemmer med på billedet? Et familieportræt spreder liv i hjemmet, og er en perfekt gave til bedsteforældrene. Og så er det en sjov fælles oplevelse at få lavet!

Famileportrættet kan laves både i hjemmet og i naturen. Fordelen ved at gøre det hjemme er, at børnene føler sig trykke og I skal ikke stresse for at komme afsted. Til gengæld er der mange flere muligheder i naturen, og der kan måske blive plads til nogle mere legende billeder, fx. hvor far kaster lillemanden op i luften?

Ved familiefotografering laves der ikke så mange forskellige opstillinger, men til gengæld tages der rigtig mange billeder, for at være sikker på at alle ser pæne ud på mindst ét foto. Der kan, evt. redigeres sådan at en person flyttes fra et billed til et andet, så vi ender med et rigtig flot fællesportræt, hvor alle ser godt ud. 

 

GODE RÅD & FORBEREDELSE


- Tøj der passer sammen. Ikke helt ens tøj elle ens farver, men sørg for at alle er iført fx lyse nuancer på overkroppen, så I ikke er i stor kontrast til hinanden.
- Undgå generelt striber, tryk og tekster på tøjet! 
- Lokkemad/pausesnack til de mindste i familien

- Fotografering i jeres hjem: ryd op og tænk over steder med meget dagslys er ryddede.

- Fotografering i naturen: husk en varm jakke, praktiske skifte sko og ekstra tøj. Hår elastik/spænde til langt hår i blæsevejr.

© 2020 Stephanie Sommer  |  Cookie & Privatlivspolitik  

s.sommer@live.dk  |  Aarhus -og resten af DK